Instagram

neděle 25. ledna 2015

Drž se těch, co za to stojí

Ahoj. Je neděle, jak má být. Líná. Tedy ne až tak líná, protože občas musím kouknout, zda moje dítě žije.
Předcházející den jsem strávila v Londýně, a to od rána do noci. Linda byla v extra-shopping-mania náladě, takže na Oxford Street jsme musely být co nejdříve, abychom se nepohybovaly v milionovém davu (což prostě není možný, pokud tam nejste v 7 ráno). Již znalé mapy hlavního města, vyrazily jsme ráno směr nádraží. Cestou jsme potkaly další au-pair, což mne osobně nepřestává udivovat, protože v Praze nikdy nikoho známého nepotkám. Dokonce jedna au-pair s námi jela až do Londýna.
Po vymotání se z metra dorazily jsme do centra a okamžitě vyběhly vstříc Victoria´s Secret. Po zklamání, že nemají, co hledáme, pokračovaly jsme do Zary, New Looku, H&M...už nevím.
Mám to celé v mlze, ale pak jsme se setkaly s Luckou a vyběhly směr kulturní zážitky - The British Museum a Museum of London. První jsme proběhly, řekla bych, v rekordním čase. Druhé se nám moc líbilo a proběhly jsme ho v celkem normálním, turistickém čase, tedy, doporučuji.
Zapomněla jsem zmínit, že i přes Lindy předchozí výhružky, že výletní den je perfektní příležitost nejíst, jsme jedly, hodně. Ale taky jsme hodně běhaly.
 
 
 
 
 
 
 

3 komentáře:

  1. Zabudla si spomenúť dôvod našej cesty do Londýna -_- A Vždy všetko hodíš na mna pekné od teba :( Ale pekný trip sme si spravili :*

    OdpovědětVymazat
  2. pro me bylo důležitý jenom to, že sme si to užily! <3

    OdpovědětVymazat
  3. Závist, závist, závist ! Jinak se to porstě říct nedá, Vám tam určitě nic nechybí holky, jak to vidím, Praha je sice krásná, ale Londýn... ♥ No těším se na další článek, možná Haul, co jste nakoupily? :)
    Paulie´s Life & Love

    OdpovědětVymazat